Płatności

Odpowiedz

Dwa razy pobrana kwota z konta?

Witam. Przebywam za granicą i wypożyczyłem tutaj samochód na parę dni. Całkowity koszt wyniósł 515 euro, oczywiście zapłaciłem, kwota zostala pobrana. Dziś wchodzę na konto i co widzę? znów minus 515 euro, tak jakbym zapłacił jeszcze raz. Ktoś mi wytłumaczy o co tu chodzi?

Odpowiedz
0 Lajków
dombrz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
07-01-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 842 wyświetleń)

Re: Dwa razy pobrana kwota z konta?

Może zdarzyć się tak, że wypożyczalnia blokuje dodatkowo kwotę na poczet ewentualnych uszkodzeń samochodu - tzw. depozyt. Warto to z nimi wyjaśnić. Jeżeli transakcja jednak będzie podwójnie zaksięgowana na Twoim koncie, proszę napisz do nas na czacie lub w wiadomości w Moim ING. Przyjmiemy Twoje zgłoszenie. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 767 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy