18-08-2025 13:50
Szanowni Państwo,
Chciałbym zgłosić propozycję ustawienia bankomatu Państwa banku w mojej okolicy Białystok osiedle wysoki stoczek województwo Podlaskie. Obecnie najbliższy bankomat z opcją wpłatomatu znajduje się dość daleko, co jest uciążliwe zarówno dla mieszkańców, jak i osób starszych czy mniej mobilnych.
Umieszczenie urządzenia w tej lokalizacji byłoby dużym udogodnieniem dla lokalnej społeczności, a jednocześnie mogłoby przyczynić się do zwiększenia klientów ING banku śląskiego.
Będę wdzięczny za rozważenie tej propozycji.
Z wyrazami szacunku,
19-08-2025 14:13
Dzień dobry,
dziękuję za przesłaną propozycję. Przekazałam ją do zespołu, który zajmuje się naszymi urządzeniami.
Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 11-12-2025Dzień dobry,
Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c
... 09-12-2025Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |