Odpowiedz

Wypłata z innego bankomatu (PKO)

Witam! mam taki problem,wypłaciłem ostatnio ojcu pieniądze z bankomatu Pko (ma w Ing), wypłacałem na cztery razy i za pare dni przyszedł mu sms o niedopuszczalnym koncie debetowym i ma do zapłaty 107zł,wypłaciłem wtedy 3800 a na wyciągu pokazuje że wypłaciłem 3900 jak to się stało? to jest prowizja że z innego bankomatu?

Odpowiedz
0 Lajków
Rafał87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-03-2022
Wiadomość 1 z 2 (8 784 wyświetleń)

Re: Wypłata z innego bankomatu (PKO)

Przez Forum nie mamy wglądu do danych w systemie, ciężko więc powiedzieć, za co zostały naliczone opłaty na koncie Twojego taty. W tej sprawie, Twój tata może skontaktować się z nami na kilka sposobów:

• w Moim ING przez Czat,
  • telefonicznie +48 32 357 00 69,
  • osobiście w naszym oddziale.

Sprawdzimy jego konto, naliczone prowizje i kwotę wypłaty.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (8 726 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
PARKOWANIE Z ING - FAKTURA

Dzień dobry.

Kilka razy korzystałem z usługi parkowania z ING, ale za każdym razem jak potrzebuję uzyskać fakturę za parkowanie, strona moBilet odrzuca wygenerowany w aplikacji identyfikator logowania

...

13-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy