Hej, dziś wpłatomat zjadł mi moje oszczędności oddał kartę tylko. Nie wiem co robić. Proszę o przesłanie sprawy aby jakoś ja spriorytetyzowac, żeby ktoś to przeliczył i oddał mi środki szybko. To wszystko co miałem.... Nie wiem sam co robić. 006653/092022 to numer reklamacji
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Już wysłałam prośbę do odpowiedniego działu. Mam nadzieję, że uda się szybko ją rozwiązać.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Po zobaczeniu reklam rachunku osobistego oraz oprocentowania rachunku oszczędnościowego usiłowałem zostać klientem banku. Jakie było moje zdumienie kiedy próby zdalnego założenia nie przyniosły rezulta...
Dziękuję,to juz wiem dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻♀️ Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.