Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat pobrał pieniądze i nie wpłacił ich na konto

W dniu dzisiejszym córka wpłacała pieniądze na swoje konto we wpłatomacie w Lublińcu przy ul. Mickiewicza 28. Kwota 1150 została wpłacona, jednak po chwili weryfikacji na wpłatomacie pojawiła się informacja, iż wystąpił błąd. Karta została oddana, jednak pieniądze nie trafiły na konto. Córka - dodajmy, iż jest ona jeszcze nieletnia, zwróciła się po pomoc do Pań w oddziale, które stwierdziły, że do przetworzenia danych potrzebna jest osoba dorosła. Kiedy córka powiedziała, że może zadzwonić po rodzica Pani stwierdziła iż jest to niepotrzebne i ma zgłosić sprawę na infolinię. Rozumiem, iż mają Państwo wytyczne do zgłaszania reklamacji, ale niedopuszczalne jest, aby w takiej sytuacji pozostawić nieletnie dziecko samemu sobie i kazać mu załatwiać taką sprawę. Panie specjalistki z obsługi mogły chociaż trochę pomóc i poprowadzić "krok po kroku", co byłoby mniej stresujące dla dziecka, które jednak jest Państwa Klientem. W tej sytuacji zostało zupełnie zignorowane. Skoro dziecko samo nie może otworzyć konta to wg mnie nie ma prawa zgłaszać takich reklamacji, gdyż sytuacja może zostać nieprawidłowo opisana przez nie. Można było poczekać na rodzica i wtedy na spokojnie załatwilibyśmy sprawę. Proszę o szybką weryfikację zgłoszenia córki o numerze 117486/082024.

Dodatkowo chciałam zgłosić problemy z bankomatami w tej placówce, które strasznie problematyczne i częściej nie działają niż działają.

Odpowiedz
0 Lajków
Anka80
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
27-08-2024
Wiadomość 1 z 2 (706 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat pobrał pieniądze i nie wpłacił ich na konto

Przykro mi, że tak się stało podczas wpłaty gotówki. Przekazaliśmy prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji do odpowiedniego zespołu. Zgłosiliśmy również Pani uwagi co do ich działania. Jakość obsługi jest dla nas bardzo ważna, dziękuję, że Pani zgłosiła również opinię w tej sprawie. Od razu wyjaśnię też, że jeżeli Pani córka korzysta z oferty dla nastolatków 13-17 to może sama zgłosić reklamację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
788
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (535 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy