Odpowiedz

Problem z wpłatomatem

Witam
29 maja wpłacałem gotówkę we wpłatomacie w Żywcu, przy Biedronce. Niestety wplatomat pobrał pieniądze, w kwocie 3600zł, ale w trakcie operacji uległ awarii i wpłata nie została zaksięgowana. Zgłosiłem ten fakt w banku, zgłoszenie nr 122816/052026, niestety na rozpatrzenie mam czekać do 22 czerwca. Nie rozumiem dlaczego w czasach,gdy wszystko odbywa się tak szybko, mam czekać tak długo, na rozpatrzenie sprawy, która wynikneła nie z mojej winy. Urzędy i rachunki nie będą czekać trzy tygodnie, bo wpłatomat miał awarię. Bardzo proszę o przyspieszenie rozpatrzenie tego zgłoszenia.
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Krzysztof525
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
01-06-2026
Wiadomość 1 z 2 (32 wyświetleń)

Re: Problem z wpłatomatem

Przekazałam prośbę w tej sprawie do działu reklamacji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1149
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (18 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

OK, ja już się poddałem. Dzisiaj ustawiłem najkrótsze możliwe hasło. Mam dosyć wyliczania za każdym razem do 28 znaku. Na szczęście mam jeszcze ostatnią linię obrony w postaci Yubikey. Ktoś kto forsuj

...

01-06-2026
Re: Problem z wpłatomatem

Przekazałam prośbę w tej sprawie do działu reklamacji. 

01-06-2026
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

No po prostu super, dzisiaj zauważyłem, że ING wprowadziło nowy wygląd pół maskowanych podczas logowania, oczywiście menedżer haseł od razu przestał to poprawnie uzupełniać.

Widać, że ktoś w ING posta

...

01-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy