Odpowiedz

Kraków - brak bankomatów, błędna mapka

Szanowni Państwo,

bardzo proszę o aktualizację mapki z bankomatami w Krakowie, bo to, co pokazuje nijak się ma do rzeczywistości. W rejonie ulicy Wadowickiej/Ronda Matecznego nie ma już żadnego bankomatu. Ostatnio zniknął ostatni bankomat w tej okolicy i teraz w rejonie, gdzie przechodzi w ciągu dnia bardzo bardzo dużo ludzi, nie ma skąd pobrać pieniędzy, bez płacenia prowizji za obcy bankomat. Proszę spojrzeć na mapę - w okolicy ulicy Kapelanka są trzy bankomaty tylko przechodząc z jednej strony ulicy na drugą (tam jest bank oraz dwa bankomaty w hipermarkecie) - w rejonie R. Matecznego - nie ma już żadnego.

Drogie ING, proszę, uruchomcie jakiś bankomat w okolicy Ronda Matecznego.

K

Odpowiedz
0 Lajków
kaatso
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-10-2017
Wiadomość 1 z 4 (8 587 wyświetleń)

Re: Kraków - brak bankomatów, błędna mapka

Najbliżej Ronda Matecznego/ ulicy Wadowickiej w Krakowie znajdziesz dwa bankomaty Planet Cash, z których możesz bezpłatnie wypłacić:
- w oddziale BGŻ przy ul. Bonarka 8,
- w Nadsańskim Banku Spółdzielczym przy ul. Wadowickiej 6.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (8 541 wyświetleń)

Czy wszystkie bankomaty Planet Cash są bez prowizji? Nie wszystkie mają logo ING. Spotykam m.in. Oklejone logiem banków spółdzielczych.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 4 (8 427 wyświetleń)

Tak, możesz bezpłatnie wypłacać pieniądze ze wszystkich bankomatów Planet Cash w Polsce.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
146
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (8 410 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,

...

23-04-2026
problem z zalozeniem konta

Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci

...

23-04-2026
Re.: Uruchomienie kredytu hipotecznego

Tutaj nie możemy odnieść się do tej sytuacji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Zapraszamy do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 0

...

22-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy