Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Brak wpłatomatu na dużej dzielnicy w Jeleniej Górze

Nie wiem dlaczego ING Bank zamykając swoją filie na Zabobrze 3 usunął również wplatomat. Szkoda bo teraz nie ma możliwości wpłat. Wplatomaty w centrum Jeleniej Góry są dwa. Ale komu przyszło do głowy budując nowa siedzibę aby bank był w tak trudnym dostępnym i niebezpiecznym miejscu. Nie ma gdzie zaparkować pod bankiem. Drugi jest w galerii handlowej ale życzę powodzenia wplacajacym duza gotówkę bo w końcu ktoś w głowę tam dostanie i ocknie się bez niej. Szkoda ale chyba będę musiał poszukać innego banku który ma wplatomat blisko dzielnicy.
Odpowiedz
0 Lajków
Szogun1309
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
30-05-2017
Wiadomość 1 z 2 (4 812 wyświetleń)

Re.: Brak wpłatomatu na dużej dzielnicy w Jeleniej Górze

@Szogun1309Sprawdziliśmy tę informację. Zlikwidowaliśmy oddział przy ulicy Moniuszki w Jeleniej Górze. Natomiast pozostawiliśmy tam urzadzenie z funkcja wpłaty i wypłaty.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
AgnieszkaR
Były moderator
Były moderator icon
168
22
02-11-2016
Wiadomość 2 z 2 (4 769 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wycofanie płatności HCE w aplikacji mobilnej

A ja tak spytam z ciekawości - naprawdę myślicie, że zachęcicie ludzi do korzystania z blika zbliżeniowego jeżeli nie wlicza się on do kwoty zwolnienia z opłaty za kartę? Jesteście bodajże jedynym ban

...

05-04-2025
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

Po naszych pracach serwisowych w ostatnim czasie, u niektórych klientów może pojawić się błąd, skutkujący wymuszeniem ponownej aktywacji aplikacji. Przepraszamy za utrudnienia z tym związane.

05-04-2025
Re: Nie udało sie pobrać danych imoje

Witam,

odświeżam temat ponieważ mimo wyczyszczenia plików cookie i zmiany przeglądarek komunikat nadal się pojawia.

W momencie kiedy zostaje przekierowany z esklepu w celu zapłaty pojawia się okno z log

...

04-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy