Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Brak działających wpłatomatów
02-05-2018 19:28
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Szanowni Państwo,
usiłowałam wpłacić pieniądze w trzech wpłatomatach Planet Cash w Krakowie i Suchej Beskidzkiej i żaden tej funkcji nie posiadał, choć wcześniej sprawdzałam w spisie. Rozumiem, że jeden może się zepsuć, ale chyba nie trzy naraz (Carrefour, Galeria Bronowice, Sucha Beskidzka - BNP Paribas). Bardzo irytujące jest przybywanie z pieniędzmi do nieczynnych wpłatomatów, a następnie chodzenie z gotówką. Czy to jakieś moje niedopatrzenie, czy też podwykonawca Planet Cash kompletnie nie wywiązuje się z obowiązków wobec klientów?
usiłowałam wpłacić pieniądze w trzech wpłatomatach Planet Cash w Krakowie i Suchej Beskidzkiej i żaden tej funkcji nie posiadał, choć wcześniej sprawdzałam w spisie. Rozumiem, że jeden może się zepsuć, ale chyba nie trzy naraz (Carrefour, Galeria Bronowice, Sucha Beskidzka - BNP Paribas). Bardzo irytujące jest przybywanie z pieniędzmi do nieczynnych wpłatomatów, a następnie chodzenie z gotówką. Czy to jakieś moje niedopatrzenie, czy też podwykonawca Planet Cash kompletnie nie wywiązuje się z obowiązków wobec klientów?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
02-05-2018 19:35
Re.: Brak działających wpłatomatów
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Momika Dziękuję za informację. Przekazałem ją do działu realizującego obsługę urządzeń.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2
(3 706 wyświetleń)