Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Bankomat nie wypłacił pieniędzy, ale pobrał je z konta

Witam, w dniu dzisiejszym 26.04.2025 chciałem wypłacić pieniądze z konta żony. Bankomat strasznie długo "myślał" po czym oddał kartę i wyskoczył komunikat o błędzie i kontakcie z infolinia. Zadzwoniłem do żony, powiedziała że pieniądze z konta zniknęły. Od razu kazałem jej zgłosić wszystko na infolinię - niestety rozmawiała tylko z "botem" który karze czekać na rozpatrzenie sprawy aż do 19.05.2025... dla pewności poczekałem chwilę obok bankomatu inni ludzie mieli podobne problemy, błąd + pieniądze zniknęły z konta. Nie martwił bym się gdyby nie duża kwota którą próbowaliśmy pobrać.. ponad 5tys złotych. Nasz numer sprawy to 119536/042025 . Bankomat z którego próbowaliśmy pobrać pieniądze to RNET4470. Liczę na przyspieszenie sprawy gdyż oczekiwanie 3tyg jako klient banku jest mało mówiąc śmieszne ze strony ING. Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
swierczdd
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-04-2025
Wiadomość 1 z 2 (670 wyświetleń)

Re.: Bankomat nie wypłacił pieniędzy, ale pobrał je z konta

Dziękujemy za numer zgłoszenia. Przekazaliśmy prośbę o jak najszybszą odpowiedź na reklamację do analityków.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
255
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (658 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nag

...

21-05-2025

@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze

...

21-05-2025

@cougar napisałem "teoretycznie", bo to że bank coś piszę w ofercie nie musi być prawdą, ale nawet półprawdą Emotikon: Szczęśliwy Aż nie mam jeszcze konta w NEST to nie mogłem tego jak przetestować. Dzięki w takim razie

...

21-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy