Odpowiedz

zyskać wiarę

Przeczytałem notkę w lokalnej prasie, o pewnej rodzinie której ogień zabrał dom, a która zyskała  w zamian wiarę w ludzi. Gdyby zamiast tego wzięli kredyt w ING, po spłacie mieliby dom. Jeśli stracą wiarę w ludzi pozostaną z niczym. Nie wiem jak się kupuje dom, jednak warto, by ludzie w trudnych sytuacjach kojarzyli swoje położenie z działaniem. 

ukłony

cny

P.s.

Bardzo podobają mi się reklamy z Panem Kondratem, łamiące stereotyp wsobnych zachowań. Nie posiadam domu marzeń, ale kupiłem ostatnio siekierę "Fiskars" (na raty). Gdybym tego nie zrobił, nie miałbym czasu teraz  Was czytać, ani do Was pisać.

Odpowiedz
0 Lajków
cny
cny
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
29-04-2016
Wiadomość 1 z 1 (13 427 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zawiercie ul. Leśna

W związku z reklamacją nr 106714/092026 zwracam się z prośbą o warunkowe uznanie mojego rachunku kwotą 3150 zł jeszcze przed zakończeniem postępowania reklamacyjnego.
Awaria nastąpiła z przyczyn całkow...

09-09-2026
Re: Zawiercie ul. Leśna

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na reklamację do odpowiedniego działu.

09-09-2026
Zawiercie ul. Leśna

W dniu 9 września 2026 r. około godziny 8:00 dokonywałam wpłaty we wpłatomacie ING przy ul. Leśnej w Zawierciu. Urządzenie przyjęło banknoty i rozpoczęło ich liczenie oraz sprawdzanie, jednak w trakci

...

09-09-2026