Odpowiedz

zyskać wiarę

Przeczytałem notkę w lokalnej prasie, o pewnej rodzinie której ogień zabrał dom, a która zyskała  w zamian wiarę w ludzi. Gdyby zamiast tego wzięli kredyt w ING, po spłacie mieliby dom. Jeśli stracą wiarę w ludzi pozostaną z niczym. Nie wiem jak się kupuje dom, jednak warto, by ludzie w trudnych sytuacjach kojarzyli swoje położenie z działaniem. 

ukłony

cny

P.s.

Bardzo podobają mi się reklamy z Panem Kondratem, łamiące stereotyp wsobnych zachowań. Nie posiadam domu marzeń, ale kupiłem ostatnio siekierę "Fiskars" (na raty). Gdybym tego nie zrobił, nie miałbym czasu teraz  Was czytać, ani do Was pisać.

Odpowiedz
0 Lajków
cny
cny
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
29-04-2016
Wiadomość 1 z 1 (13 370 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Czas oczekiwania na zwrot nadpłaty spłaconego kredytu gotówkowego

Witam wszystkich, mam pytanie, być może ktoś zna odpowiedź Emotikon: Szczęśliwy

Udało mi się pod koniec zeszłego tygodnia - w ramach kredytu konsolidacyjnego - spłacić całość kredytu w ING. Był on spłacony poprzez wpływ

...

30-07-2026
warunek kredytowy

Dzień dobry,
Mam zaległy warunek kredytowy - wpis do hipoteki. Dopiero na początku lipca otrzymałam list z Ksiąg Wieczystych o dokonaniu wpisu. Od razu wrzuciłam
dokumenty do aplikacji bankowej, minęło ...

30-07-2026
Re.: Niedziałające płatności telefonem

Dopóki programiści aplikacji nie wypuszczą konkretnej aktualizacji naprawiającej ten problem, to nie ma innego rozwiązania niż restart telefonu i nie uruchamianie apki przed płatnością. Cytuję moderat

...

29-07-2026