Odpowiedz

zyskać wiarę

Przeczytałem notkę w lokalnej prasie, o pewnej rodzinie której ogień zabrał dom, a która zyskała  w zamian wiarę w ludzi. Gdyby zamiast tego wzięli kredyt w ING, po spłacie mieliby dom. Jeśli stracą wiarę w ludzi pozostaną z niczym. Nie wiem jak się kupuje dom, jednak warto, by ludzie w trudnych sytuacjach kojarzyli swoje położenie z działaniem. 

ukłony

cny

P.s.

Bardzo podobają mi się reklamy z Panem Kondratem, łamiące stereotyp wsobnych zachowań. Nie posiadam domu marzeń, ale kupiłem ostatnio siekierę "Fiskars" (na raty). Gdybym tego nie zrobił, nie miałbym czasu teraz  Was czytać, ani do Was pisać.

Odpowiedz
0 Lajków
cny
cny
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
29-04-2016
Wiadomość 1 z 1 (13 120 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: wpłatomat zeżarł pieniądze - bank oddał tylko część

Wiem, że nie macie tu takich możliwości, ale zamiast pisać kolejny raz na prywatnym czacie postanowiłam napisać publicznie,

bo takie sprawy trzeba nagłaśniać, a ludzi w podobnej sytuacji jest zdecydowa

...

17-02-2026
Re: wpłatomat zeżarł pieniądze - bank oddał tylko część

Przepraszam Cię za kłopot z wpłatą. Tutaj nie mamy wglądu w dane w systemie bankowym i nie możemy się odnieść do samej reklamacji lub ruchów na Twoim koncie. Przekazałem prośbę o przyspieszenie do odp

...

17-02-2026
wpłatomat zeżarł pieniądze - bank oddał tylko część

Postanowiłam również napisać na szerszym forum o swoim problemie, bo czytając tutaj i na innych forach o skali

podobnych spraw to się włos na głowie jeży.

30.01.2026 przed godz.19.00 wpłacałam pieniądz

...

17-02-2026