Odpowiedz

zyskać wiarę

Przeczytałem notkę w lokalnej prasie, o pewnej rodzinie której ogień zabrał dom, a która zyskała  w zamian wiarę w ludzi. Gdyby zamiast tego wzięli kredyt w ING, po spłacie mieliby dom. Jeśli stracą wiarę w ludzi pozostaną z niczym. Nie wiem jak się kupuje dom, jednak warto, by ludzie w trudnych sytuacjach kojarzyli swoje położenie z działaniem. 

ukłony

cny

P.s.

Bardzo podobają mi się reklamy z Panem Kondratem, łamiące stereotyp wsobnych zachowań. Nie posiadam domu marzeń, ale kupiłem ostatnio siekierę "Fiskars" (na raty). Gdybym tego nie zrobił, nie miałbym czasu teraz  Was czytać, ani do Was pisać.

Odpowiedz
0 Lajków
cny
cny
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
29-04-2016
Wiadomość 1 z 1 (12 447 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni

...

16-11-2024
Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Dzień dobry,

na początek kilka słów wstępu: mam w ING kredyt hipoteczny, który zaciągnęliśmy wspólnie z żoną. Ja nie mam i nigdy nie miałem w ING żadnego konta, ale teraz z racji kredytu mam podgląd ra

...

16-11-2024
Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

No nieeeeee no, faktycznie znowu nie działa. Czy ING nie może wysłać przynajmniej części swoich informatyków na jakiś dodatkowy urlop, żeby przestali w końcu psuć coś co działa?

16-11-2024