05-05-2023 11:51
Witam, przypadkiem zastrzegłem swój dowód osobisty przy usuwaniu konta i mam teraz problem ponieważ konta już nie ma i nie wiem co mam teraz zrobić aby go odblokować.
06-05-2023 12:11
Jeżeli chcesz odwołać zastrzeżenie dowodu osobistego, możesz to zrobić na 2 sposoby:
1. w Moim ING (jeśli masz jeszcze dostęp) korzystając z opcji „Prześlij dokumentny” – tę opcję znajdziesz, wybierając kolejno: Wiadomości -> Napisz do nas -> Prześlij dokumenty
2. placówce bankowej – miejscu spotkań
Jeśli skorzystasz z opcji „Prześlij dokumenty” w Moim ING, proszę pamiętać o wytycznych:
* tytuł wiadomości powinien brzmieć: Odwołanie zastrzeżenia dokumentu
* w treści proszę wpisać: typ dokumentu (dowód, paszport), seria i numer dokumentu
* w załącznikach: zdjęcia/skany dwóch stron dokumentu tożsamości
Czy ktoś inwestował w zasoby naturalne, takie jak metale szlachetne, ropa naftowa i inne minerały? Czy istnieją jakieś pułapki związane z ustawodawstwem? Znalazłem tylko https://nationalwealth.pl/ jak
... 01-06-2023Prosimy, spróbuj wyczyścić dane przeglądarki (cookiesy) lub skorzystaj z okna prywatnego (incognito). Jeśli to nie pomoże, to prosimy zgłoś nam tę sytuację pod numerem 32 357 00 69.
01-06-2023Jeśli komórkę lokatorską kupujesz z własnych środków, nie mamy tutaj żadnych przeciwskazań. Natomiast na akcie notarialnym musi być wyszczególniona informacja o mieszkaniu oraz o komórce, wraz z ceną
... 01-06-2023