Kwestie dotyczące forum

Odpowiedz

Wpłatomat wyświetlił awarię w trakcie wpłaty, pobrał pieniadze które nie zaksięgowały się na końcie

W dniu 27.07.2026 wpłacałam do wpłatomatu kwotę 650 zł, w trakcie na pulpicie wpłatomatu pojawił się błąd, wpłatomat podbrał pieniedzą, które nie zostały zaksięgowane na koncie. Zgłosiłam reklamację telefoniczne nr sprawy 120219/072026 ale poinformowano mnie, że na rozpatrzenie reklamacji mają czas do 17.08. Ciekawe jak ja mam żyć 2 tygodnie żyć z zerowym saldem na koncie, prędzej doczekam się wypłaty nic tych pieniędzy. To jakaś kpina i jawne złodziejstwo.

Odpowiedz
0 Lajków
izzy
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
5
1
28-07-2026
Wiadomość 1 z 7 (62 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wyświetlił awarię w trakcie wpłaty, pobrał pieniadze które nie zaksięgowały się na ...

Przykro nam, że wpłatomat nie zadziałał prawidłowo. Reklamacje rozpatrujemy tak szybko jak to możliwe. Status swojej sprawy możesz weryfikować w Moim ING w zakładce Pomoc i kontakt - Reklamacje i zgłoszenia

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
631
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 7 (57 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wyświetlił awarię w trakcie wpłaty, pobrał pieniadze które nie zaksięgowały się na ...

sprawdzam co chwilę ten status i nic w tej sprawie się dzieje!

Odpowiedz
0 Lajków
izzy
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
5
1
28-07-2026
Wiadomość 3 z 7 (52 wyświetleń)

Przekazałam w Twojej sprawie prośbę o pilną weryfikację reklamacji

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
631
130
19-03-2018
Wiadomość 4 z 7 (49 wyświetleń)

Cały czas jedno i to samo piszecie i mówicie, ale działań żadnych! Obracacie pieniędzmi które nie należą do was.

Odpowiedz
0 Lajków
izzy
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
5
1
28-07-2026
Wiadomość 5 z 7 (43 wyświetleń)

Właśnie przyszła pozytywna odpowiedź o przyznaniu reklamacji i "obietnica" zwrócenia kwoty do końca następnego dnia roboczego. Tak więc zobaczymy.

Niestety prawda jest taka, że jeżeli nie będziemy walili drzwiami i oknami o swoje to samo złożenie reklamacji nic nie da. 

Odpowiedz
0 Lajków
izzy
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
5
1
28-07-2026
Wiadomość 6 z 7 (34 wyświetleń)

Pieniądze już wróciły na konto.

izzy
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
5
1
28-07-2026
Wiadomość 7 z 7 (29 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Pracujemy nad usprawnieniem obsługi płatności telefonem. Google Pay powinien być domyślną aplikacją do płacenia, aby płatności działały prawidłowo. Do tego czasu rekomendujemy uruchomienie aplikacji G

...

28-07-2026

Właśnie przyszła pozytywna odpowiedź o przyznaniu reklamacji i "obietnica" zwrócenia kwoty do końca następnego dnia roboczego. Tak więc zobaczymy.

Niestety prawda jest taka, że jeżeli nie będziemy wal

...

28-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy