10-06-2018 19:04
Hej., brakuje mi pokazania najnowszych wątków z całęgo forum. Tak było na starym mbankowym (niech spoczywa w spokoju) forum.
Dzięki temu nie musiałby, skanować tytuł po tytule. Jeżeli gdzieś jest taka opcja to proszę o wskazanie i przepraszam za spam
13-06-2018 06:25
@edmund_dantes Po zalogowaniu do Społeczności w banerze na górze strony znajdziesz "SPRAWDŹ CO NOWEGO". Dzięki temu możesz przejrzeć najnowsze nieprzeczytane wpisy i dyskusje.
02-11-2019
13:06
– ostatnio edytowany
02-11-2019
13:43
przez
WiolettaS
W sumie to przydałby się dział z sugestiami od klientów i ewentualnie pracowników.
Coś w stylu systemu sugestii kaizen.
Warto spróbować
Ja mam to samo. Wysłane oświadczenie KYC, a potem znowu wiadomości, że czegoś im brakuje, choć sami nie wiedzą czego. Pomijam fakt, ze pytają o kontrahentów z Chin, żądają faktur i informacji jaki pro
... 18-04-2026Tutaj nie możemy sprawdzić tej dyspozycji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Tę informację powinnaś otrzymać od osoby, która kupiła mieszkanie i zlecała dy
... 17-04-2026W tej sprawie prosimy o kontakt z doradcą hipotecznym. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznym
... 17-04-2026