Kwestie dotyczące forum

Odpowiedz

Księgowość ING - nowy dział forum

Witam,

Jak w tytule.

Odpowiedz
0 Lajków
HES
HES
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
1
07-03-2021
Wiadomość 1 z 6 (9 488 wyświetleń)

Re: Księgowość ING - nowy dział forum

Dziękuję za sugestię, przekazałam Twój pomysł dalej Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
250
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 6 (9 438 wyświetleń)

Re.: Księgowość ING - nowy dział forum

Korzystam z ING księgowość już ponad 2 lata i dobija mnie ten program. Program księgowy do księgowości, a nawet nie pokazuje dochodu jaki mamy w miesiącu tylko trzeba samemu na kalkulatorze obliczyć ponieważ z tego musimy zapłacić składkę zdrowotną. Dzwoniłem na infolinię i nie potrafią pomóc. Porażka 😟
Odpowiedz
0 Lajków
ewaldek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-03-2022
Wiadomość 3 z 6 (8 020 wyświetleń)

@ewaldek:
Korzystam z ING księgowość już ponad 2 lata i dobija mnie ten program. Program księgowy do księgowości, a nawet nie pokazuje dochodu jaki mamy w miesiącu tylko trzeba samemu na kalkulatorze obliczyć ponieważ z tego musimy zapłacić składkę zdrowotną. Dzwoniłem na infolinię i nie potrafią pomóc. Porażka 

Zaczynam drugi rok - po drodze było sporo błędów/problemów, ale po zgłoszeniach zostały rozwiązane lepiej lub gorzej. Program ma potencjał i póki się rozwija to daję mu szansę.

Co do dochodu - na skali wyliczył i dochód i składkę zdrowotną do zapłaty.

Odpowiedz
0 Lajków
HES
HES
Doradca z ambicjami II
19
1
07-03-2021
Wiadomość 4 z 6 (8 003 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Nigdy żaden program księgowy oferowany przez banki nie będzie dobry. Bank traktuje taką księgowość jako jedną z form zarobienia na kliencie ale nie będzie inwestował w drogie i czasochłonne zmiany oprogramowania, robią tyle ile muszą tzn. reagują lepiej lub gorzej na zmiany przepisów prawnych. Co innego rozwijanie core bo to zwróci się jako np. nakład w rozwijanie procesu automatyzacji decyzji kredytowych. 

Odpowiedz
0 Lajków
Anna_N
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
1
26-03-2022
Wiadomość 5 z 6 (7 898 wyświetleń)

Nie sądziłam, że będę broniła tego produktu  - moduły może nie są doskonałe, ale za to są w jednym miejscu, co jest przewagą w stosunku do konkurencji. Dużym minusem są bardzo drogie konsultacje księgowe.

Odpowiedz
0 Lajków
HES
HES
Doradca z ambicjami II
19
1
07-03-2021
Wiadomość 6 z 6 (7 874 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oko max

Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej...

28-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024