13-06-2021 17:56
Witam,
Jak w tytule.
14-06-2021 18:33
Dziękuję za sugestię, przekazałam Twój pomysł dalej
21-03-2022 19:51
21-03-2022 21:53
@ewaldek:
Korzystam z ING księgowość już ponad 2 lata i dobija mnie ten program. Program księgowy do księgowości, a nawet nie pokazuje dochodu jaki mamy w miesiącu tylko trzeba samemu na kalkulatorze obliczyć ponieważ z tego musimy zapłacić składkę zdrowotną. Dzwoniłem na infolinię i nie potrafią pomóc. Porażka
Zaczynam drugi rok - po drodze było sporo błędów/problemów, ale po zgłoszeniach zostały rozwiązane lepiej lub gorzej. Program ma potencjał i póki się rozwija to daję mu szansę.
Co do dochodu - na skali wyliczył i dochód i składkę zdrowotną do zapłaty.
26-03-2022 13:47 | Edytowano: 26-03-2022 13:49
Nigdy żaden program księgowy oferowany przez banki nie będzie dobry. Bank traktuje taką księgowość jako jedną z form zarobienia na kliencie ale nie będzie inwestował w drogie i czasochłonne zmiany oprogramowania, robią tyle ile muszą tzn. reagują lepiej lub gorzej na zmiany przepisów prawnych. Co innego rozwijanie core bo to zwróci się jako np. nakład w rozwijanie procesu automatyzacji decyzji kredytowych.
26-03-2022 21:50
Nie sądziłam, że będę broniła tego produktu - moduły może nie są doskonałe, ale za to są w jednym miejscu, co jest przewagą w stosunku do konkurencji. Dużym minusem są bardzo drogie konsultacje księgowe.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024