Odpowiedz

wyciąg do subwencji PFR

Na utworzonych kredytach subwencji finansowej TF 1.0 PFR znajduje się zakładka wyciągi, natomiast po wybraniu tej opcji pojawia się komunikat "nie znaleziono wyciągów dla wybranego okresu" - jest tak u każdego Klienta, czy ta zakładka będzie funkcjonować prawidłowo, czy Klient będzie mógł wydrukować tylko historię spłaty?

Odpowiedz
0 Lajków
kama551
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-08-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 418 wyświetleń)

Re: wyciąg do subwencji PFR

Nie generujemy wyciągów z rachunku kredytowego subwencji.  
Jeśli potrzebne jest potwierdzenie spłat raty subwencji, można wygenerować potwierdzenie dokonania przelewu z rachunku bieżącego na rachunek przeznaczony do spłaty. 
Również ta informacja jest dostępna w opcji historii spłaty subwencji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
129
18
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 387 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Niedziałające skróty klawiszowe w polu kwota przy wykonywaniu przelewu

Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr

...

13-01-2026
Likwidacja IKZE przed upływem 14 dni od otwarcia

Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz

...

13-01-2026
Re: Stałe oprocentowanie - negocjacje

Dzięki za odpowiedź. Zatem mam rozumieć że można to załatwić na chacie? Wcale nie muszę iść do oddziału o tym rozmawiać?

12-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy