Odpowiedz

przelew ods - kred

Witam,
Co miesiąc z mojego konta jest pobierana opłata zatytułowana "ods - kred.rach.bież.
Czy chodzi o odsetki od limitu zadłużenia na koncie? Do tej pory byłam przekonana, że opłata za limit jest pobierana raz w roku. Jeśli istnieje opłata miesięczna to ile % wynosi?
Odpowiedz
0 Lajków
Klaudia35
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
12-02-2025
Wiadomość 1 z 2 (505 wyświetleń)

Re.: przelew ods - kred

W zakładce szczegółów limitu powinna być informacja o oprocentowaniu. Zgodnie z oprocentowaniem pobierane są odsetki. Dodatkowo raz do roku jest opłata roczna. Znacznie tańszym rozwiązaniem jest karta kredytowa, warunkiem jednak ograniczania jej kosztów są płatności jedynie w punktach handlowo usługowych i automatyczna spłata by nie przekroczyć okresu bezodsetkowego.
Odpowiedz
0 Lajków
Heheszek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
2
10-02-2025
Wiadomość 2 z 2 (478 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z zaciągnięciem kredytu gotówkowego

Cudownie. No tak, zawsze w przypadku problemu mogę popisać z botem, albo kimś losowym na chacie, kto poleci mi założenie reklamacji. A potem będę czekał miesiąc na rozwiązanie mojego problemu (tyle IN

...

16-03-2025
Re.: Płatność pożyczki

W takiej sytuacji po zasileniu konta system automatycznie pobierze pieniądze na spłatę raty. Przekazanie informacji o zadłużeniu do BIKu zależy to od czasu opóźnienia w spłacie.  Abyśmy mogli to spraw

...

15-03-2025
Ugoda dla Frankowiczów

Czy bank może żądać do podpisania ugody frankowej , zaświadczenia o dochodach ? Co w sytuacji gdy kredyt jest prawidłowo spłacany ale obecnie nie pracuję ?

14-03-2025