Odpowiedz

opóźnienie raty o 1 dzień

Witam, mam kredyt na klik i pierwsza rata ma być 7 maja. bank sam będzie pobierał peniądze z mojego konta za każdą ratę. Dowiedziałam się wczoraj w pracy, że ze względu na długi weekend wypłata będzie dopiero 8 maja a najpóźniej 9. Jak wygląda w takiej sytuacji spłata raty jeśli nie mam wystarczająco środków na koncie? czy bank sam pobierze wartość raty i będę miała po prostu stan konta na minusie aż do momentu wypłaty kiedy minusik się spłaci przy wypłacie ? czy będą z tego powodu jakieś dodatkowe opłaty ? czy spóźnienie o jeden dzień jest gdzieś zgłaszane?

pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
mgdalenkkaa
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-05-2017
Wiadomość 1 z 2 (8 051 wyświetleń)

Re.: opóźnienie raty o 1 dzień

Pobierzemy częściowo ratę z pieniędzy dostępnych na koncie, resztę kwoty zaksięgujemy w momencie wpływu pieniędzy na konto. 

Opóźnienie spłaty raty najlepiej zgłosić do  działu Monitoringu i Windykacji pod numerem (32) 357 00 88.  Po zgłoszeniu analityk zweryfikuje czy w Twojej sytuacji naliczymy odsetki. Infolinia pracuje od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 969 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy