Odpowiedz

odstapienie od umowy

Dzień dobry,

Kilka dni temu odstąpiłem od umowy kredytowej . Otrzymałem stosowne potwierdzenie. Kwotę kredytu zgodnie z warunkami odstąpienia spłacę  w ciągu 30 dni. Niepokoi mnie fakt że pierwotne kwoty spłaty kredytu cały czas widnieją w harmonogramie zaplanowanych transakcji które sie automatycznie wykonują.

Czy nie jest to błąd .

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
marek111964
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-08-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 765 wyświetleń)

Re: odstapienie od umowy

Potrzebujemy sprawdzić informację o odstąpieniu od umowy kredytowej w naszym systemie. 
W tym miejscu nie mamy takiej możliwości.
Napisz proszę do nas w tej sprawie przez usługę Moje ING. Na podstawie Twojej wiadomości wyjaśnimy tę sytuację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
554
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 659 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025