Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

kredyt wniosek online pozytywny co dalej?

Witam, Mój wniosek o kredyt na kwotę 5 tyś otrzymał pozytywną weryfikację i zostałem poproszony o udanie się do oddziału z dokumentami potwierdzającymi dochody. Czy jest możliwość , że wniosek on-line przeszedł weryfikację pozytywnie a gdy pojadę do oddziału może się okazać że kredytu z jakiś przyczyn nie dostanę ? 

Odpowiedz
0 Lajków
kamgas103
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 913 wyświetleń)

Re: kredyt wniosek online pozytywny co dalej?

Jeśli we wniosku podałeś inne dane od tych, które będą wskazane na dokumentach, które przyniesiesz do oddziału, to może się zdarzyć tak, że specjaliści zamkną obecny wniosek i złożą nowy z poprawnymi danymi. Jeśli wszystko będzie ok, to od razu podpiszesz umowę kredytową.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
666
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 860 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U nas to samo.Leci już 3 miesiąc.

24-05-2026
Re: Od tygodnia mam status wniosku Podejmujemy decyzję. Ile to jeszcze potrwa?

Bzdury.Nasz wniisek lezy juz ponad 2 miesiace u Was.
Po 2 miesiącach kazaliście przesłać nowe zaświadczenia o dochodach, później kolejne wyciągi.Ciagle to samo. To Wy nie dotrzymujecie ustalonych termi...

24-05-2026
Re: Re.: Blokada depozytu na karcie debetowej przy wynajęciu auta - czy jest możliwa?

Karta kredytowa blokuje depozyt z limitu kredytowego, więc nie zamrażasz własnych pieniędzy.
Przy karcie debetowej blokada idzie z Twojego konta, więc realnie tracisz dostęp do własnych środków na jaki

...

23-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy