Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Zwiększenie limitu na koncie , problem z dokumentami

Witam . Chciałem zwiększyć swój limit zadłużenia na koncie i nie mogę dodać dokumentów potwierdzających dochód .
Są tam 4 pkt do przejścia . W momencie jak zapisuje swoje dochody (pkt3) to od razu wysyła mój wniosek , a pkt 4 to dopiero pkt "wymagane dokumenty" i w ten sposób kolejny raz wniosek będzie odrzucony ponieważ nie dodałem dokumentów .Mam nadzieję , że w miarę jasno to opisałem Emotikon: Szczęśliwy pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Destinyofdead
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
01-06-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 376 wyświetleń)

Re: Zwiększenie limitu na koncie , problem z dokumentami

Jeśli wymagamy od Ciebie dokumentów to powinieneś je dołączyć do wniosku w czwartym punkcie. Jeśli taka opcja się nie pojawia, a my odrzucamy Twój wniosek z informacją o braku dokumentów potwierdzających dochody, to skontaktuj się z nami przez czat, po zalogowaniu do Mojego ING albo zadzwoń na infolinię pod numerem 32 357 00 69. Sprawdzimy to. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 339 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

szkoda słów, to są amatorzy i to jest od lat praktykowane. Przecież sprawdzenie dokumentów ile moze zajac? godzine? to chyba z kawą i toaletą. Nie macie przygotowanej check listy? i pracownik nie wery

...

01-04-2025