01-12-2021 22:50
Witam,
Nie wyświetla mi się stałe zlecenie spłaty kredytu - czy to możliwe, żeby nie ustawiło się automatyczne zlecenie spłaty podczas zawierania umowy kredytowej? Mam drugi kredyt, tam niczego nie musiałem klikać dodatkowo, aby środki były automatycznie pobierane - podałem tylko dzień.
02-12-2021 21:50
Czy kredyt o którym piszesz masz w naszym banku? Jeśli tak, to nie ustawiamy na to stałego zlecenia, natomiast spłatę powinieneś widzieć w transakcjach zaplanowanych (zakładka Usługi - Zaplanowane).
W szczegółach swojej pożyczki możesz sprawdzić numer konta do spłaty - jeśli jest nim numer Twojego konta osobistego, to oznacza że ratę pobierzemy automatycznie, w wybranym przez Ciebie dniu.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025