12-08-2022 14:34 | Edytowano: 12-08-2022 14:34
Dzień dobry.
Pytanie, czy jest możliwość zmiany harmonogramu spłat pożyczki? Dokładnie chodzi mi o zmianę dnia spłaty np. Z 10 na 28 dzień miesiąca? Mam 6 pożyczek i chciałbym to uporządkować, tak aby wszystko było opłacane jednego dnia.
13-08-2022 14:43
Wniosek o zmianę dnia płatności raty możesz złożyć w placówce bankowej - miejscu spotkań, najpóźniej dzień przed płatnością obecnej raty. Taki aneks jest bezpłatny.
Jeśli masz pożyczkę wspólnie z drugą osobą udaj się razem z nią do placówki bankowej w celu złożenia i podpisania aneksu.
Dodam, że przesunięcie dnia płatności nie zwalnia Cię z obowiązku spłaty raty w miesiącu, w którym składasz wniosek.
13-08-2022 15:30
"Dodam, że przesunięcie dnia płatności nie zwalnia Cię z obowiązku spłaty raty w miesiącu, w którym składasz wniosek"
Za taka radę to ja dziękuję... bo akurat spłacam raty zgodnie z harmonogramem, i moje pytanie dotyczyło tylko tematu zmiany dnia spłaty raty.
Dzień dobry,
Parę dni temu przez aplikację ING założyłam IKE z pierwszą dyspozycją na Goldman Sachs od razu z kwotą 500 zł (to była też dyspozycja założenia konta IKE).
Kwota ta nie jest widoczna w zak
Przez Społeczność nie możemy dodać informacji do zgłoszonej reklamacji. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam przekażemy tę dodatkową informację do Twojej reklamacji,
... 07-10-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |