16-08-2016 22:47
Cześć, zaakceptowano mój wniosek o limit odnawialny, sytuacja jest taka że od kilkunastu miesięcy pracuję na umowie zlecenie (u tego samego "pracodawcy") i wszystkie wynagrodzenia wpływają na konto ING. Podczas składania wniosku system wygenerował oświadczenie o dochodach w PDF (którego oczywiście nie zapisałem).
Teraz mam komunikat o dokończeniu wniosku w oddziale, czytaj podpisanie umowy. I tu się zastanawiam - czy są potrzebne dokumenty weryfikacyjne (rachunki, umowy, zaświadczenia), ponieważ ja w systemie widzę tylko wyszukiwarkę oddziałów, link do zaświadczenia o dochodach (druk bankowy), zaś w sekcji wymagane dokumenty... nie ma nic.
To co muszę zabrać? Proszę o odpowiedź, bo chciałbym jutro już pojawić się w oddziale i nie chcę wrócić z pustymi rękoma.
Adam (tym razem zaakceptuję rozwiązanie i dam lajka - wybaczcie moją opieszałość)
16-08-2016 23:28 | Edytowano: 16-08-2016 23:30
Chciałabym pomóc, ale niestety poprzez forum nie mam wglądu do Twojego wniosku.
Zadzwoń do nas - 32 357 00 69 (pracujemy całodobowo) sprawdzimy Twój wniosek i zweryfikujemy czy są potrzebne dodatkowe dokumenty.
16-08-2016 23:33
Już dzwoniłem na infolinię i wyszło coś na zasadzie "jeden rabin powie tak, a inny powie nie" . Po prostu nie ogarniam, skoro zaproszono mnie na samo podpisanie umowy, to chyba nie muszę przynosić dokumentów. Trudno, idę w ciemno.
16-08-2016 23:39
To proszę zabrać ze sobą dowód osobisty i sprawdzimy na miejscu trzymam kciuki, by sam dowód osobisty wystarczył.
16-08-2016 23:45
Dziękuję. Ufff, w ogóle nosiłem się z zamiarem przeniesienia konta do innego banku, ale skoro jest szansa że się uda, to chyba zostanę na dłużej.
Miłej nocy i do zobaczenia w oddziale :3.
16-08-2016 23:49
Zachęcamy do zostania z nami na dłużej
Jeśli będziesz miał pytania to służymy pomocą.
Dziękuję i również zyczę spokojnej nocy.
Witam serdecznie,
Otrzymałem pozytywną decyzję kredytową na kredyt hipoteczny, wszystkie sprawy do tego momentu załatwiłem online. Jestem już po spotkaniu online ze specjalistą gdzie omówiliśmy projek
... 22-04-2025Niedługo minie półtora roku od wprowadzenia funkcji CarPlay. Kiedy w końcu uczynicie ją użyteczną?
Sam pomysł i fakt, że to wprowadzono jest MEGA przydatny, ale funkcja ta musi działać bez konieczności
... 22-04-2025