Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Wniosek o kredyt- inna kwota przy przejsciu do akceptacji

Witam, mam pewnien problem.
Rozpoczynam nowy wniosek kredytowy. Chciałbym wziąć kredyt na kwotę 13 000 zlotych, lecz po uzupełnieniu wszystkich danych wyskakuje mi kwota kredytu na sumę 82 000 zl. Jak to zmienić, w czym leży problem? Prosze o szybką pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
q1a1z1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
17-05-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 107 wyświetleń)

Re: Wniosek o kredyt- inna kwota przy przejsciu do akceptacji

Abyśmy mogli sprawdzić wniosek o pożyczkę, to proszę, skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 69. Jeśli jest to błąd systemu, to spróbujemy przyjąć telefonicznie nowy wniosek. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
216
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 042 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Pożyczka

Nie, nie dzwonimy do pracodawcy w celu weryfikacji, w tym celu możemy poprosić Cię o zaświadczenie o źródle i wysokości dochodu od pracodawcy.

07-11-2024
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

07-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy