Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Wniosek o kredyt- inna kwota przy przejsciu do akceptacji

Witam, mam pewnien problem.
Rozpoczynam nowy wniosek kredytowy. Chciałbym wziąć kredyt na kwotę 13 000 zlotych, lecz po uzupełnieniu wszystkich danych wyskakuje mi kwota kredytu na sumę 82 000 zl. Jak to zmienić, w czym leży problem? Prosze o szybką pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
q1a1z1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
17-05-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 191 wyświetleń)

Re: Wniosek o kredyt- inna kwota przy przejsciu do akceptacji

Abyśmy mogli sprawdzić wniosek o pożyczkę, to proszę, skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 69. Jeśli jest to błąd systemu, to spróbujemy przyjąć telefonicznie nowy wniosek. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1155
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 126 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Wpłatomat Antoniego Malczewskiego 45 Warszawa

Witam.

Dziś, 1.09.2026 o godzinie 15:47 wpłacałem 5200 zł na swoje konto w ING za pośrednictwem wpłatomatu Planet Cash znajdującego się BEZPOŚREDNIO W ODDZIALE ING przy ul. Antoniego Malczewskiego 45 w

...

01-09-2026
Hasło do pliku PDF z potwierdzeniem operacji

PDF z potwierdzeniem operacji który generuje w bankowości jest zabezpieczony hasłem przed edycją. Z tego powodu nie mogę połączyć wszystkich dokumentów w pojedynczy PDF z potwierdzeniami z danego mies

...

01-09-2026
nowe dokumenty / czas oczekiwania na decyzję sierpień wrzesień 2026

dzień dobry

czy po dosłaniu nowych dokumentów odnośnie zarobków (przebywanie na okresie wypowiedzenia) czas na decyzję liczy się od nowa - 21 dni roboczych?

jaki jest czas oczekiwania na decyzję obecni

...

01-09-2026