14-05-2016 15:27
Mam pytanie odnośnie ubezpieczenia Silver. Mam to ubezpieczenie przy pożyczce pieniężnej. W 2014 byłem przez pół roku na chorobowym oraz pół roku na zasiłku rehabilitacyjnym. Zapomniałem, że takie ubezpieczenie posiadam. Czy teraz mogę skorzystać z tego uzebieczenia z tytułu czasowej niezdolności do pracy jeżeli przedstawię odpowiednie dokumenty czy to za późno?
15-05-2016 15:48
@Mike76 Jeżeli posiadasz aktywne ubezpieczenie do pożyczki pieniężnej, to możesz zgłosić szkodę u ubezpieczyciela:
Po analizie Twojej sytuacji ubezpieczyciel przedstawi decyzję.
Sprawdzając dzisiaj informację w aplikacji mobilnej dotyczące mojego kredytu hipotecznego zostałem zaskoczony przedłużeniem okresu stałego oprocentowania (o ilość miesięcy z tzw. "wakacji kredytowych"
... 03-10-2023Dzięki nadpłatom kredytu hipotecznego zmniejszamy kwotę pożyczoną od banku, czyli kapitał, od którego naliczane są odsetki.
Im niższa jest kwota pozostała do spłaty, tym mniejsze są odsetki – co powod
Witaj,
żeby to wyjaśnić, skontaktuj się z działem zajęć egzekucyjnych, bo tutaj nie mamy wglądu w Twoje konto. Możesz napisać na czacie, który w aplikacji znajdziesz w prawym, dolnym rogu. Specjaliści
... 02-10-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |