29-03-2021 22:05
Witam. Prowadzę jedn. działalność gosp. od wielu lat, do tego od miesiąca mam etat w innej firmie na czas nieokreślony. Interesuje mnie pożyczka hipoteczna. Pracownica w oddziale banku powiedziała, że najprawdopodobniej przy drugim źródle dochodów (w tym wypadku etacie) nie będzie już wymagany staż i mimo, że mam ten etat od miesiąca to będzie brany pod uwagę. Najprawdopodobniej, ale nie jest pewna, a podobno na informację od analityka musi czekać kilka dni. No i tak sobie czekamy. Trochę to irytujące w naszych czasach, że prosta rzecz trwa tyle czasu więc postanowiłem tu podpytać czy ten dochód z etatu już teraz do zdolności będzie uwzględniony czy muszę czekać jeszcze 2 miesiące?
Z góry dziękuję za podpowiedzi
30-03-2021 19:59
Miło nam czytać, że nasza oferta Cię zainteresowała 😊
Akceptujemy dochód z działalności gospodarczej (wykluczając cztery branże wg PKD obejmujących: gastronomię, kulturę/rozrywkę/rekreację, turystykę, zakwaterowanie). Działalność powinna być prowadzona przez Ciebie od co najmniej 12 miesięcy.
Co do umowy o pracę na czas nieokreślony, ten dochód weźmiemy pod uwagę, jeśli na tej podstawie będziesz pracował od co najmniej 3 miesięcy.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025