Odpowiedz

Spłata pożyczki

Co stanie się w wypadku, gdy zabraknie na koncie środków na automatycznie ściąganą ratę pożyczki?
Odpowiedz
0 Lajków
AleksandraM
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-12-2017
Wiadomość 1 z 2 (4 173 wyświetleń)

Re: Spłata pożyczki

Na Twoim koncie pojawi się wtedy blokada na kwotę raty, która powinna być wtedy pobrana. Po jakimkolwiek wpływie pieniędzy na Twoje konto pobierzemy automatycznie wspomnianą wcześniej ratę. Pamiętaj, że pieniądze na spłatę należności najlepiej udostępnić na swoim koncie do wieczora poprzedzającego datę widoczną w harmonogramie spłaty pożyczki. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 075 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zgłoszenie REK-1949: Błędy integracji, KSeF i blokada rozliczeń – prośba o pomoc w rozwiązaniu impas

Dzień dobry,

zdecydowałem się napisać na forum, ponieważ standardowa ścieżka wsparcia zapętliła się w procedurach, a mi bardzo zależy na wypracowaniu z Państwem sensownego rozwiązania i kontynuowaniu w

...

21-05-2026
Drukowane dokumenty a pliki PDF

Parę dni temu rozmawiałem przez czat na temat dokumentów, które należy dostarczyć, aby zwiększyć limit na karcie kredytowej. Bardzo mnie zasmuciło, że wymagacie deklaracji PIT za poprzednie lata i bie

...

21-05-2026
Re: Dodawanie faktury od Mety do ING Księgowość

W pierwszej kolejności proszę zaznaczyć w zakładce dane i ustawienia -> Ustawienia księgowe tę opcję "dokonuję zakupu usług poza PL i/lub dokonuję WNT".

Następnie trzeba dodać dokument z META, na któr

...

20-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy