30-12-2018 18:08
Witam serdecznie , miesiąc temu zabrałem 2 kredyty na Klik, 9000 zł i 2800 zł , obecnie spłaciłem po jednej racie.
Wczoraj spłaciłem cały kredyt 2800 zł od ręki i zamierzam do końca stycznia spłacić 9000 zł.
Zastanawiam się czy Bank zaoferuje mi pożyczkę na klik po spłacie tych 9000 zł .
I czy mogę otrzymać pożyczkę na klik za to ,że mam wpływy na konto i czy na podstawie moich wpływów na konto wydatków jestem w stanie zabrać kredyt większy niż 9000zł na klik ?
Czy oferta na klik od banku może pojawić się z większa kwotą niż 9000 zł po spłacie ?
Pozdrawiam
31-12-2018 18:29
Oferty na klik przygotowujemy regularnie m.in. na postawie wpływów na konto. Nie mogę jednak sprawdzić kiedy i w jakiej kwocie przygotujemy dla Ciebie następną ofertę.
Nawet jeżeli nie masz obecnie przygotowanej oferty na klik, przez Moje ING możesz złożyć wniosek o pożyczkę do 60 000 zł na uproszczonych zasadach: Oferta ING - Kredyty i pożyczki - Pożyczka gotówkowa.
Nie wymagamy dokumentów potwierdzających Twoje dochody, jeśli od 3 miesięcy wpływają one na konto w naszym banku.
Maksymalny czas, w jakim rozpatrzymy Twój wniosek to dwa dni robocze. Z reguły jednak decyzję otrzymasz szybciej, nawet zaraz po zakończeniu składania wniosku o pożyczkę.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025