Odpowiedz

Pożyczka na klik

4 razy skorzystałam z propozycji pożyczka na klik i moje pytanie brzmi czy bank może zaproponować 5 raz? I w jakich odstępach bank daje propozycje pożyczki na klik?
Odpowiedz
0 Lajków
Mm969
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-12-2018
Wiadomość 11 z 14 (4 155 wyświetleń)

Re: Pożyczka na klik

@Mm969 Oferty na KLIK realizujemy w oparciu o indywidualna ocenę zdolności kredytowej. Niestety, nie mam możliwości sprawdzenia takich danych. W tym przypadku oferty przygotowywane są automatycznie i oferowane w Moim ING Emotikon: Szczęśliwy

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 12 z 14 (4 107 wyświetleń)

Pozyczka na klik

[ Edytowane ]
Czy jezeli mam status pozyczki na klik : pozytywny. Ale nam jeszcze stawic sie w oddziale banku zeby podpisac zaswiadczenie o dochodach to po podpisaniu pieniadze dostane od razu na konto czy bedzie to weryfikowane u pracodwacy? W moim ing zostaly juz wyslane paski z ostatnich 3 wyplat.
Odpowiedz
0 Lajków
agnes92
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-01-2019
Wiadomość 13 z 14 (3 858 wyświetleń)

Re: Pozyczka na klik

W oddziale banku podpisujesz umowę kredytową. Wzór zaświadczenia o źródle i wysokości miesięcznych dochodów można pobrać na naszej stronie. Zaświadczenie wypełnia pracodawca. Jeśli informacje, które podane były we wniosku, będą zgodne z informacjami na zaświadczeniu, to pieniądze dostaniesz od razu po podpisaniu umowy. Pasków wypłat nie akceptujemy do potwierdzenia dochodów. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
181
41
23-04-2018
Wiadomość 14 z 14 (3 777 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

07-11-2024

mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach

07-11-2024

Chyba system im się sypnął…może robią wdrożenie czegoś…i musieli wyłączyć wersje produkcyjną

07-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy