Odpowiedz

Pożyczka

Hej,
czy mogę wziąć pożyczkę na umowę o zlecenie (zawarta w lipcu)?
umowa zawarta jest na czas określony do października 2019.
Odpowiedz
0 Lajków
beaugency
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-02-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 379 wyświetleń)

Re: Pożyczka

@beaugency możesz złożyć wniosek o pożyczkę, gdy posiadana umowa zlecenia ma historię 12 miesięcy.  Wnioskując przez Moje ING będzie ograniczenie dotyczące długości okresu kredytowania. Będziemy mogli zaproponować Ci tylko pożyczkę na długość posiadanej umowy. W oddziale banku będziemy mogli zaproponować okres kredytowania nawet 96 miesięcy. Wystarczy abyś miał umowę od 12 miesięcy i jeszcze na minimum 3 miesiące w przód (nazywamy to stabilność zatrudnienia). Zapraszam Cię w sierpniu do naszych oddziałów.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (3 341 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Temat stary, ale może komuś się przyda. Również mam problem z 2 imieniem i na stronie gov.pl jest informacja, że "Osoby posiadające więcej imion mogą wpisać tylko pierwsze". Mój profil został poprawni...

28-02-2026
Re: Czasy procesowania w formacie Easy hipo

Każdy wniosek rozpatrujemy indywidulanie. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji w tej sprawie, prosimy o kontakt z doradcą, u którego złożyłeś wniosek.

27-02-2026
Re: Koniec okresu stałej stopy

Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami hipotecznymi w tej sprawie. Na spotkanie możesz umówić się za pomocą naszej strony www.ing.pl/kontakt lub na czacie w Moje ING, po zalogowaniu. 

27-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy