25-06-2016 12:21
Cześć,
Jaki jest minimalny okres trwania współpracy z jednym zleceniodawcą przy staraniu się o pożyczkę? Czy pożyczka może być udzielona na okres dłuższy niż aktualna umowa?
Współpracuję z jednym zleceniodawcą od prawie roku (w sierpniu będzie rok) w tym czasie podpisałem 4 umowy (1 msc, 3 msc, 12 msc -> 3 msc, 12 msc), aktualna umowa kończy mi się w lutym 2017 roku.
Jeśli muszę przepracować rok, to powiedzmy że we wrześniu złożę wniosek o pożyczkę, która może być udzielona na pozostały okres umowy - czyli 5 miesięcy. Przecież to nie ma sensu.
Adam
27-06-2016 12:51
@gienq Jeżeli źródłem Twojego dochodu jest umowa cywilnoprawna i minie 12 miesięcy pracy u jednego zleceniodawcy to możesz złożyć wniosek o pożyczkę. Jeżeli na dzień złożenia tego wnosku umowa będzie przynajmniej na 3 miesiące do przodu to możemy przygotować ofertę również na okres dłuższy. Taki wniosek możesz złożyć w naszym oddziale.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |