Odpowiedz

Pożyczka przez aplikację

Witam.
Jak wezmę pożyczkę przez aplikację, to czy przesyłane są do domu jakieś papiery, np przekazy pocztowe?
Odpowiedz
0 Lajków
marew
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-03-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 335 wyświetleń)

Re: Pożyczka przez aplikację

Jeżeli wniosek o pożyczkę podpisujesz przez aplikację mobilną lub pełną wersję naszej bankowości internetowej to umowę i inne dokumenty możesz pobrać od razu podczas akceptacji naszej decyzji przez internet. Twoja umowa kredytowa będzie też dostępna w zakładce Usługi i narzędzia > Moje dokumenty. W tej sytuacji nie wysyłamy żadnych dokumentów w formie listu. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
228
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 212 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy