11-07-2018 17:38
Mam pytanie mamy z mężem osobne konta ale jeden wspólny kredyt hipoteczny czy mogę wnioskować o pożyczkę na klik bez zgody współmałżonka? czy mąż będzie miał na swoim koncie wzgląd w moją pożyczkę przy hipotecznym mamy oboje na swoich kontach harmonogramy spłat itp??
12-07-2018 17:30
Jeżeli masz u nas tylko wspólny kredyt hipoteczny z mężem, to możesz sama złożyć wniosek o pożyczkę na kwotę poniżej 50 000 zł. Jeżeli macie rozdzielność majątkową, to w Moim ING możesz złożyć wniosek do 60 000 zł, a w oddziale do 160 000 zł – przedstawisz dokument potwierdzający rozdzielność majątkową.
Twój mąż nie będzie miał wglądu w Twoją pożyczkę, bo nie będzie współkredytobiorcą.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025