Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa

Dlaczego jeśli chcę przez aplikację mobilną wziąść pożyczkę to prosi mnie o wyciąg z obcego banku za 3 miesiące mimo że od ponad 10 lat jestem klientem Waszego banku.?
Odpowiedz
0 Lajków
KrystianG
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
27-05-2017
Wiadomość 1 z 2 (8 278 wyświetleń)

Re.: Pożyczka gotówkowa

@KrystianG Jeśli posiadasz regularny wpływ np. wynagrodzenia od 3 miesięcy lub z tytułu umowy zlecenia od 12 miesięcy, wtedy nie będzie potrzebne udokumentowanie źródła dochodu. W przeciwnym razie, wymagamy potwierdzenia osiągania dochodu na podstawie wyciągów z obcego banku lub zaświadczenia od pracodawcy.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (8 188 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Aplikacja na iPadzie przy próbie aktywacji wymaga loginu a następnie PESELU. Po wpisaniu tego drugiego bez żadnego komunikatu crashuje. iPad 11, aktualny iOS, różne sieci WiFi. Znany błąd?

08-07-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Dodam również, że czasami płatność zbliżeniowa BLIK w ogóle nie jest możliwa u mnie. Wydaje mi się, że zależne jest to od terminala obsługującego płatność. Przykładowo płacąc w Biedronce po przyłożeni

...

08-07-2026
Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Proszę, zgłoś to specjaliście na czacie w aplikacji. Czat możesz rozpocząć po tym, jak zalogujesz się do Mojego ING. Wystarczy, że wybierzesz ikonę dymka ze znakiem zapytania na górze aplikacji. Czatu...

07-07-2026