Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa

Witam,chciałbym wziąć pożyczkę gotówkową w wysokosci 30.000 zł na 36 rat, dodając dochód z dzierżawy/najmu w wysokości 6000 zł niestety okazuje się że nie spełniam kryteriów gdzie rata wynosi 1200 zł na miesiąc. O co chodzi?
Odpowiedz
0 Lajków
Klekx
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
06-11-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 467 wyświetleń)

Re: Pożyczka gotówkowa

Witaj,
przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojego wniosku o pożyczkę, dlatego trudno mi powiedzieć dlaczego nie możemy zaproponować Ci naszej oferty.

Przy umowie najmu musi być ona prowadzona od min. 12 miesięcy na czas spłaty pożyczki. Jeżeli masz ten warunek spełniony i masz zdolność kredytową, to napisz do nas na czacie w Moim ING (od poniedziałku do piątku od 8:00 do 24:00 i w sobotę od 8:00 do 22:00) lub zadzwoń do nas 32 357 00 69 (infolinia czynna całą dobę). Wtedy po potwierdzeniu Twoich danych sprawdzimy Twój wniosek.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 376 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy