10-03-2018 16:33
Witam. Złożyłem wniosek online o pożyczkę gotówkową 50 000zł. W systemie widzę że wniosek został rozpatrzony pozytywnie ale muszę udać się do oddziału podpisać umowę. Mam ze sobą zabrać również dowód osobisty i zaświadczenie o dochodach którego skan już wysyłałem w trakcie wypełniania wniosku. Czy skoro jest informacja o pozytywnym rozpatrzeniu to czy podczas wizyty będę znowu weryfikowany? Dlaczego muszę jeszcze raz donosić zaświadczenie? Czy jeszcze jakieś dokumenty mogą byś potrzebne?
10-03-2018 16:38
10-03-2018 16:46
Dzięki za odpowiedź ale co znaczy "wniosek przedprocesowe dalej"? Czyli podczas wizyty w oddziale z dowodem i oryginałem zaświadczenia decyzja kredytowa może jeszcze ulec zmianie?
10-03-2018 16:51
Jeśli masz już decyzję, nie będziemy dodatkowo procesować wniosku. Podczas wnioskowania, możemy poprosić o przedstawienie oryginału dokumentu w oddziale. W tej sytuacji, należy udać się do oddziału, wraz z zaświadczeniem o źródle i wysokości miesięcznych dochodów oraz z dowodem osobistym.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |