10-03-2020 13:31 | Edytowano: 10-03-2020 13:40
Dzień dobry,
próbowałem złożyć wniosek o pożyczkę, jednak gdy wybierze się dochód z listy jako działalność gospodarcza to wymagana jest wizyta w Oddziale Banku? Co to oznacza? Trzeba przygotować dodatkową listę dokumentów? Czy istnieją ograniczenia w kontekście jak długo musi być prowadzona działalność, jeżeli wszystkie kwoty faktury spływają na konto które posiadam w ING?
Dziękuję za odpowiedź,
11-03-2020 13:44
Wniosek o pożyczkę na cele prywatne, jeśli prowadzisz działalność gospodarczą, możesz złożyć w oddziale banku. Potrzebne Ci będą dokumenty w zależności od formy rozliczeń Twojej firmy.
Jeśli chcesz wnioskować o pożyczkę firmową, możesz złożyć wniosek przez Moje ING. Dokumenty możesz dołączyć do wniosku w bankowości.
Działalność powinna być prowadzona od minimum 12 miesięcy. Jeśli firmę prowadzisz krócej-od minimum 6 miesięcy, możesz złożyć wniosek z zabezpieczeniem (w formie gotówki lub nieruchomości).
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025