16-12-2016 15:43
Witam,
Moje konto przekroczyło obroty 10 tyś zł netto mc, w aplikacji ING na komputerze pojawiła mi się nowa ikonka "kredyty", a jak w nią klikne to pojawia się "Pożyczka online do 60 000 PLN, złóż wniosek".
Dlaczego teraz gdy moje dochody są większe niz 10 tyś zł pojawiła mi się taka ikona, do jakiego kredytu to nawiązuje ? Czy przy takim kredycie musze iść do banku podpisać umowę? Pytam z czystej ciekawości, bo gdy miałem obroty niższe niż 10 tyś zł, to ta opcja nie była widoczna.
Z poważaniem!
17-12-2016 14:41
Dla stałych klientów przygotowujemy indywidualne oferty kredytowe. Jednak tym kanałem nie sprawdzimy, na jakich warunkach możesz z pożyczki skorzystać. Napisz do nas wiadomość z swojej bankowości internetowej Moje ING / Wiadomości.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |