Odpowiedz

Niechciana sytuacja

Z jakiegoś niejasnego powodu. Z konta zostało pobrane mi wszystkie pieniądze. Każdy wie jak działa komornik. Zostawia pieniądze na koncie do minimalnej płacy, a resztę przekazuje na spłaty zaległości. Na koncie miałem jeszcze swoje pieniądze z których mogłem korzystać. Jednak dostałem przelew na 30zl, bank pobrał te pieniądze razem z tymi co mi zostały. Teraz jestem bez grosza na czas świąt. Mi to na rękę, bo spłacę wszystko szybciej i będę miał z tym spokój. Jednak muszę też z czegoś żyć.
Odpowiedz
0 Lajków
Stefanowsky
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 784 wyświetleń)

Re.: Niechciana sytuacja

Prosimy napisz w tej sprawie na Czacie w Moim ING. Specjaliści z zakresu zajęć egzekucyjnych są dzisiaj dostępni do 18:00. Sprawdzą Twoje konto w systemie

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
624
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 775 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy