Odpowiedz

Niechciana sytuacja

Z jakiegoś niejasnego powodu. Z konta zostało pobrane mi wszystkie pieniądze. Każdy wie jak działa komornik. Zostawia pieniądze na koncie do minimalnej płacy, a resztę przekazuje na spłaty zaległości. Na koncie miałem jeszcze swoje pieniądze z których mogłem korzystać. Jednak dostałem przelew na 30zl, bank pobrał te pieniądze razem z tymi co mi zostały. Teraz jestem bez grosza na czas świąt. Mi to na rękę, bo spłacę wszystko szybciej i będę miał z tym spokój. Jednak muszę też z czegoś żyć.
Odpowiedz
0 Lajków
Stefanowsky
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 004 wyświetleń)

Re.: Niechciana sytuacja

Prosimy napisz w tej sprawie na Czacie w Moim ING. Specjaliści z zakresu zajęć egzekucyjnych są dzisiaj dostępni do 18:00. Sprawdzą Twoje konto w systemie

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
629
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 995 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nadpłata kredytu, skrócenie okresu jak to zrobić

Cześć,

moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i  taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę. 

Czy aby to zrobić to należy wejść w apce

...

21-07-2026
Re: Zauwafne urządzenia przy autoryzacji kluczem U2F / 2FA

1. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego

...

21-07-2026
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że prob

...

21-07-2026