13-04-2016 20:41
Wczoraj dokonałam nadpłaty kredytu przez INGOnline przez co został skrócony okres kredytowania a mi zależało na tym, żeby zmniejszyć ratę a okres pozostawić bez zmian, ponieważ staram się o kredyt hipoteczny i muszę zmniejszyć miesięczne zobowiązania. Czy istnieje jeszcze mozliwość zmiany wariantu nadpłaty po uprzednim napisaniu podania to Banku z prośbą o zmianę?
17-04-2016 09:55
@madziula87 Dla pożyczki gotówkowej ze zmiennym oprocentowaniem nadpłata skutkuje skróceniem okresu kredytowania do czasu zmiany oprocentowania. Jeżeli zmiana oprocentowania nie nastąpi wówczas w wyniku nadpłaty wystąpi wcześniejsza spłata pożyczki. W tej sytuacji może Pani złożyć wniosek w oddziale o zmianę harmonogramu spłaty.
Dzień dobry,
Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c
... 09-12-2025Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025