Odpowiedz

Maksymalna dostępna kwota kredytu.

Witam,

Proszę mi powiedzieć czysto hipotetycznie, nie biorąc pod uwagę większej ilości czynników, jaką największa kwotę kredytu (gotówkowego) jest w stanie otrzymać osoba z zarobkami ok. 3000 zł netto i umową na czas nieokreślony - klient indywidualny. Proszę tylko o wskazanie najwyższej kwoty, nie gdybać, że to zależy... Wiem że to kwestia innych czynników, chce mieć zwyczajnie punkt odniesienia i ewentualnie z góry odpuścić i wymyślić inny sposób finansowania mojego przedsięwzięcia. Może ktoś z Państwa już brał taką pożyczkę i mógłby mi przybliżyć te widełki z dostępnymi kwotami. Np. Kiedyś gdy brałam tylko 3 tysiące, bank mimo to proponował mi np. 50 tyś. itp.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
Paulina1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
19-03-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 407 wyświetleń)

Re: Maksymalna dostępna kwota kredytu.

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pożyczki gotówkowej Emotikon: Szczęśliwy Maksymalna kwota pożyczki gotówkowej to 200 tys. zł.  Zdolność kredytową badamy podczas składania wniosku. Wniosek możesz złożyć:
- w Moim ING w zakładce Oferta ING/Kredyty i pożyczki
- na naszej całodobowej infolinii 32 357 00 69
- w oddziale banku. 
Niestety, bez złożenia wniosku trudno powiedzieć, jaką kwotę możesz otrzymać. Zachęcam Cię do złożenia wniosku 😊

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 352 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy