Odpowiedz
Witam, bralem u Panstwa kredyt kilkakrotnie przez strone intwrnetowa i pieniadze zawsze pojawialy sie po minucie. Dzis wypelnilem wniosek, podpisalem umowe za posrednictwem sms i nie mam ani pieniedzy ani zadnej informacji o tym wniosku. Jesli podpisalem umowe to kredyt zostal przyznany i mam czekac na gotowke czy jest mozliwosc ze kredyt
zostanie anulowany
Odpowiedz
0 Lajków
Popek1911
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
07-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 053 wyświetleń)

Re: Kredyt

Standardowo pieniądze na koncie udostępniamy od razu po akceptacji umowy. Maksymalnie udostępnimy je do 48 godzin. Jeśli dalej nie masz pieniędzy na swoim koncie, napisz do nas na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Ikonę czata znajdziesz na dole po prawej stronie. Nasz specjalista sprawdzi, to w systemie i postaramy się szybko udostępnić pieniądze na Twoim koncie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
650
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 980 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Niedziałające skróty klawiszowe w polu kwota przy wykonywaniu przelewu

Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr

...

13-01-2026
Likwidacja IKZE przed upływem 14 dni od otwarcia

Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz

...

13-01-2026
Re: Stałe oprocentowanie - negocjacje

Dzięki za odpowiedź. Zatem mam rozumieć że można to załatwić na chacie? Wcale nie muszę iść do oddziału o tym rozmawiać?

12-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy