13-09-2017 16:08
Wzięłam kredyt online, wybrałam opcję, spłata poprzednich zobowiązań, tzw. konsolidacyjny, ale popełniłam błąd w kwocie kredytu. Jak mogę to cofnąć? Umówiłam się na wizytę w oddziale banku, ale dopiero na jutro.
14-09-2017 17:15
@nika650 Jeżeli pomyliłaś się w kwocie pożyczki, to w oddziale doradca zamknie ten wniosek i będzie mógł wprowadzić nowy. Ważne, że w nowym wniosku ponownie zbadamy Twoją zdolność kredytową i możemy przygotować zupełnie inną propozycję lub nie przygotujemy nowej.
Porozmawiaj na spokojnie z doradcą w oddziale. Na podstawie Twojej sytuacji postara się dopasować najlepsze rozwiązanie.
14-09-2017 22:41
Byłam dziś w oddziale, bardzo fajna pani konsultant zaopiekowała się mną, pomogła tak jak umiała, bardzo podoba mi się obsługa ![]()
działają sprawnie i serio starają się pomóc, dostałam nawet kod promocyjny i będzie mała niespodzianka za miesiąc ![]()
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025