Odpowiedz

Kredyt

Wzięłam kredyt online, wybrałam opcję, spłata poprzednich zobowiązań, tzw. konsolidacyjny, ale popełniłam błąd w kwocie kredytu. Jak mogę to cofnąć? Umówiłam się na wizytę w oddziale banku, ale dopiero na jutro. 

Odpowiedz
0 Lajków
nika650
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
13-09-2017
Wiadomość 1 z 3 (4 504 wyświetleń)

Re.: Kredyt

@nika650 Jeżeli pomyliłaś się w kwocie pożyczki, to w oddziale doradca zamknie ten wniosek i będzie mógł wprowadzić nowy. Ważne, że w nowym wniosku ponownie zbadamy Twoją zdolność kredytową i możemy przygotować zupełnie inną propozycję lub nie przygotujemy nowej.

Porozmawiaj na spokojnie z doradcą w oddziale. Na podstawie Twojej sytuacji postara się dopasować najlepsze rozwiązanie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
659
123
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (4 434 wyświetleń)

Re.: Kredyt

Byłam dziś w oddziale, bardzo fajna pani konsultant zaopiekowała się mną, pomogła tak jak umiała, bardzo podoba mi się obsługa Emotikon: Szczęśliwy
działają sprawnie i serio starają się pomóc, dostałam nawet kod promocyjny i będzie mała niespodzianka za miesiąc Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
nika650
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
13-09-2017
Wiadomość 3 z 3 (4 409 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Revolut pod tym względem jest idealnym wzorem.

20-04-2025