Odpowiedz

Kredyt odnawialny

Czy minimalny wpływ musi być pokrywany z pensji czy mogą to być takze inne wpłaty?
Odpowiedz
0 Lajków
Mat5
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-06-2020
Wiadomość 1 z 2 (5 377 wyświetleń)

Re: Kredyt odnawialny

Jeżeli masz na myśli limit zadłużenia w koncie osobistym popularnie zwany debetem- nie musi to być wpływ pensjiEmotikon: Szczęśliwy
Może to być przelew, wpłata we wpłatomacie, wpłata w kasie banku.
Ważne, aby raz w miesiącu wpływała kwota w wysokości 1/6 kwoty przyznanego limitu zadłużenia.
Pamiętaj jednak, że jeżeli na Twoje konto regularnie wpływa wypłata od pracodawcy- uzyskujesz łatwiejszy dostęp do naszych produktów kredytowych.
Na przykład jeżeli masz umowę o pracę i wypłata wpływa od minimum 3 miesięcy- możesz złożyć wniosek bez dodatkowych zaświadczeń od pracodawcyEmotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
69
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (5 328 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025