04-08-2017 17:31
Witam,
20 lipca otrzyałem odmowę na udzielenie kredytu gotówkowego przez niedostarcznie wyciagu za jeden z miesiecy wniosek składany online, dziś byłem złożyc nowy wniosek lecz pani z obslugi powieziala mi ze nie moge zlozyc wniosku przez zbyt duze ryzyko inwestycji co to znaczy? kiedy moge zlozyc nowy wniosek po odrzuceniu wczesniejszego?
Pozdrawiam
05-08-2017 19:54
@kuba7283 trudno mi się odnieść do uzasadnienia odmowy udzielenia rekomendacji kredytowej. Każdy wniosek rozpartujemy indywidualnie w procesie oceny zdolności kredytowej. Jeśli oczekujesz informacji o powodzie odmówienia, podanej w bardziej przystępnej formie złóż reklamację. W odpowiedzi reklamacyjnej podamy uzasadnienie naszej decyzji. Reklamację możesz złożyć telefonicznie pod numerami
800 163 012 lub +48 32 357 00 62
Godziny kontaktu:
pon. -pt.: 8:00 - 19:00
Reklamację możesz złożyć w systemie bankowości internetowej Moje ING. Zaloguj się i napisz nową wiadomość. W temacie wiadomości wpisz „Reklamacja”
Zaloguj się . W dowolnym oddziale naszego banku lub wypełniając formularz kontaktu.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |