04-08-2017 17:31
Witam,
20 lipca otrzyałem odmowę na udzielenie kredytu gotówkowego przez niedostarcznie wyciagu za jeden z miesiecy wniosek składany online, dziś byłem złożyc nowy wniosek lecz pani z obslugi powieziala mi ze nie moge zlozyc wniosku przez zbyt duze ryzyko inwestycji co to znaczy? kiedy moge zlozyc nowy wniosek po odrzuceniu wczesniejszego?
Pozdrawiam
05-08-2017 19:54
@kuba7283 trudno mi się odnieść do uzasadnienia odmowy udzielenia rekomendacji kredytowej. Każdy wniosek rozpartujemy indywidualnie w procesie oceny zdolności kredytowej. Jeśli oczekujesz informacji o powodzie odmówienia, podanej w bardziej przystępnej formie złóż reklamację. W odpowiedzi reklamacyjnej podamy uzasadnienie naszej decyzji. Reklamację możesz złożyć telefonicznie pod numerami
800 163 012 lub +48 32 357 00 62
Godziny kontaktu:
pon. -pt.: 8:00 - 19:00
Reklamację możesz złożyć w systemie bankowości internetowej Moje ING. Zaloguj się i napisz nową wiadomość. W temacie wiadomości wpisz „Reklamacja”
Zaloguj się . W dowolnym oddziale naszego banku lub wypełniając formularz kontaktu.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025