Odpowiedz

Komórka lokatorska

Dzień dobry,
Podpisałam umowę kredytową na zakup mieszkania. Jestem przed aktem przenoszącym wlasnosc. Teraz trafiła się okazja na dokupienie komórki lokatorskiej. Czy będzie to problem przy dostarczaniu aktu do banku ? Jak to najlepiej rozwiązać ?
Odpowiedz
0 Lajków
jsm
jsm
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
31-05-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 064 wyświetleń)

Re: Komórka lokatorska

Jeśli komórkę lokatorską kupujesz z własnych środków, nie mamy tutaj żadnych przeciwskazań. Natomiast na akcie notarialnym musi być wyszczególniona informacja o mieszkaniu oraz o komórce, wraz z ceną jej nabycia. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1125
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 027 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Przelew na konto zagraniczne

Proszę, napisz do nas na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Czat znajdziesz w dolnej części ekranu. Sprawdzimy te przelewy. 

20-06-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Również ubolewam. 

Czasami wymyślę sobie jakiś nowy algorytm, który mam w głowie i dzięki temu ładuje 3 różne koszta w jedną kategorie, ale po kilku miesiącach zapominam, co było którą myślą i dlaczego

...

19-06-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

6 lat i dalej nic się nie zmieniło.

Aktualny system kategorii jest beznadziejny i nie pozwala na sensowne zarządzanie budżetem. Brakuje elementarnych kategorii, takich jak Dziecko, Hobby, czy Jedzenie ...

19-06-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy