15-05-2017 14:14
Witam mam u was 66tyś na 96msc wzięte w marcu chciałbym teraz wziąć 15tyś. Przy składaniu wniosku wyskoczyło mi 9tyś do wzięcia a teraz gdy próbowałem w banku to nie mają żadnej oferty mi równiez w ing online nie pokazuje... Co mogło się zmienić przez 2 dni ? zarobki 2500zł przelewane na konto.
16-05-2017 15:22
Na decyzję kredytowa wpływa wiele czynników. Zadzwoń do nas lub wyślij wiadomość przez bankowość internetową, postaramy się to sprwdzić. Jeżlei masz już kredyt, możesz go połączyć - skonsolidować, z kwotą którą potrzebujesz. W przypadku konsolidacji, do zdolności kredytowej, nie bierzemy pod uwagę kredytów, które konsolidujesz.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026